06 48 88 71 01 | info@dutchnl.nl

Voor bedrijven

DutchNL verzorgt ook incompanytrainingen en taaltrainingen op maat voor grote en kleine bedrijven en organisaties. Een demonstratie van de door ons gevoerde methode behoort tot de mogelijkheden. Het gaat hierbij om het leren van Nederlands waarbij veel interactie plaatsvindt met de cursisten voor het verstaan en begrijpen van het Nederlands.

Heeft u een groep internationale werknemers die u een DutchNL cursus wilt aanbieden op hun eigen werkplek, dan komen wij naar u toe: de cursus wordt op maat gemaakt en de lessen vinden plaats in uw bedrijf of organisatie.  


Voor uw Nederlandstalige werknemers verzorgen wij een opfriscursus Nederlands.

OPFRISCURSUS NEDERLANDS

Heb jij dat nou ook weleens dat je niet weet hoe je ‘het gebeurd’ schrijft of is het ‘het gebeurt?’ en is het nou ‘hij verbrande zijn hand’ of ‘hij verbrandde zijn hand’? Om het over een ‘verbrande hand’ of ‘verbrandde hand’ maar niet te hebben.

 

Lijkt mij een gevalletje voor een opfriscursus Nederlands en dat is nou precies wat ik als docente Nederlands voor uw werknemers kan verzorgen. Even weer opfrissen wat de regeltjes zijn met de ‘t’ en de ‘d’, hoe maak je de verleden tijd, wanneer schrijf je een hoofdletter en hoe zit het met die tussen ‘n’ zoals in pannenkoek en nog veel meer. Qua tijd moet u denken aan 10:15 tot 16:00 met een pauze tussen 13:00 tot 14:00 uur. Het kan ook in twee keer dus twee ochtenden.

Neem voor meer informatie contact op via info@dutchnl.nl
Portfolio:

Carsol Europe B.V.

O.M.A.

Sundio Group B.V.

Mazda Motor Nederland

vmbo scholen Rotterdam

Vonq

Bibliotheek Maassluis

JvantSpijker & Partners

Vakwerk architecten